Front-page ¤ Hold Fast #1 ¤ Hold Fast #2 ¤ Spot-guide ¤ SHOPPEN

onsdag den 30. november 2011

10 Dage igen

Wuhu... Så er der kun ti dage til X-mas jam. Så hvis ikke i har sat kryds i kalenderen, så er det med at gøre det. Det bliver to fede dage med BMX, og premiere på Hold Fast #3. Og der er jo også en Double Trouble konkurrence, der skal afvikles til afterparty lørdag aften.

Tjek programmet på følgende link:
http://x-masjam.blogspot.com/

Og hvis du ikke ved hvad "Double Trouble" er, så kig forbi Fjæsbogen:
http://www.facebook.com/events/267704213264904/

PS. som urelateret info, kan jeg meddele at Michael og en anonym person, hvis navn rimer på bacon/chesse BURGER, er i dialog omkring et Cool-Tour jam i Roskilde til Marts!! Så måske man lige skulle holde øje med det også..

Slesvig? Det tror jeg nok vi hør!

søndag den 27. november 2011

welcome Johan

Her er det længe ventet welcome edit med Johan Eriksen Nissen..

Her er et hurtigt interview/video med Johan.. Det skal nævnes at det er lavet via sms mens han var til Malk De Koijn koncert i KBH..

Hvor gammel er du? -jeg er 16 år
Hvor længe har du kørt? -jeg har kørt BMX siden jeg var 11 år.
Hvor højt kan du egentligt hoppe? -jeg hoppede 105 cm for lidt siden.
Hvad er dit favorit trick/tricks? -jeg elsker wallrides og ice-grinds.
Hvad er det bedste ved BMX? -En fed ting ved BMX for mig, er at der er total frihed for at gøre det man har lyst til.
Hvad laver du udover at køre BMX? -jeg går også i gymnasiet.
Hvorfor startede du med at cykle? - Jeg startede egentlig fordi der kom en skatepark i min by som jeg gerne ville bruge, og det gjorde jeg så.
Er det Roebel som har lært dig op eller hvad? Ja, René har lært mig en hel del. Altid været gode tider i Sønderborg Skatehal..

Tjek videoen, og smid en kommentar:

tirsdag den 15. november 2011

Finn for Ride-On bmx shop

Finn P fra kører og svinger nu cyklen for den lokale shop i Flensborg, Ride-On bmx shop. Han har fornylig taget bremsen af og i modsætning til så mange ander (mig) virker skiftet ganske rigtig. Her svinges, drejes, og kastes i alle retninger. Enjoy. Sønderjysk power in da huuuuaaa!!!!!

søndag den 13. november 2011

Guys, we're running out of speedwall



Morten og Alexander valgte at give den gas foran kameraet idag.
Resten af dagens billeder kan ses på nedenstående link:

fredag den 11. november 2011

parker

her er nogle parker fra Sverige, nogen der vil tage en tur på 10 dagar i Sverige, og finde de gode parker og street spots, Er det af interesse ?

torsdag den 10. november 2011

Svendborg streetplaza

Streetplaza i Svendborg er nu færdigplaneret. Her er resultatet. Om ca 1 års tid ska det vare færdigt. Men jeg tror den er færdig til forår 2013.




Enjoy

Hr. Diemar´s Backyard.

Sådan skal det gøres. Marcus sendte mig denne lille video med lidt backyard kørsel, og bad mig poste den på det eneste rigtige sted for Dk´s bmx klip/film, nemmerlig Slisken.
Marcus udvikler sig i rivende fart, og med en baghave som denne, vist i videoen, kan vi nok forvente meget mere fra ham i kommende tid. Cool have og moves.

torsdag den 3. november 2011

Jeg skal lige lære ham Michael et par tricks:-)

Kasper Jakobsen's første 540

Jeg har lige fået en mail med dette link.. Her Kasper Jakobsen's første 540 ud ad fælled parken.. Jeg siger nega dope, hvor gammel er du egentligt?

http://www.youtube.com/watch?v=MJ9lbf7TG3Y

Mega dope at få en video med mail, helt perfekt ville det værer hvis den var smidt op på vimeo.com så kunne jeg smide filmen op og ikke bare et link..

Tak Kasper, mere af det..

onsdag den 2. november 2011

international

Tech og vildskab er repræsenteret i de her videoer. Sikkert allerede set af de fleste.

Coldborn ripper, og tager nogle gode slams, ala dem, "hvor blev cyklen af/hvorfor er jeg ikke en basketbold"

For mig er den fufanu til downwhip, og jam whip til nosepich uden bremse det fedeste. Men masser af gode ting, komprimeret på ca. 2min.




Alex Hiam, aldrig hørt om ham, men han kan sit kram, innovativ kørsel. Er der en der har tal på hvor mange jam whip variationer han fyrer af...

Mads ripper for Nosedive

Nyt fra Mads, fundet på Ansigtsbogen. Nye trickser i skabet, godt gået Mads, godt at se at du ikke ligger på den lade side...

tirsdag den 1. november 2011

Lasse Søltoft..

Til dem som ikke er faldet over den på facebook.. Jeg forstår ikke, at man smider det op der inde.. Det forsvinder jo i mængden.. Send da en mail til mig på bmxslisken@gmail.com eller Skriv til mig så du selv kan få adgang til at lægge dine vidoer op her..
Nok om det, her er en DOPE street video fra Lasse Søltoft (Der er noget knas med musikken til sidst men den tager vi lige senere Lasse)